Algemene informatie


STARTPAGINA   INDEX ZOEKPAGINA'S   AANBIEDINGEN


Postadres voor retourzendingen:

Inleg 24,

5831 LW  BOXMEER

(geen verkoop of inzage aan huis)

 

 

 

Lu et approuvé is ook aangesloten bij

 

 

 

Gesloten antiquariaat

e-mail: luetapprouve@gmail.com

tel.: 0485-751576 / 06-29146845 / 06-42149476 / (+33) 3.25.88.36.21

Postbank/ING NL30INGB0005173460 t.n.v. M.vd.KERKHOF, BOXMEER

Voor betalingen van buiten Nederland:

IBAN: NL30INGB0005173460 - BIC (SWIFT-adres): INGBNL2A


Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 12 juli 2024


Leveringsvoorwaarden

- Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst uitgevoerd.

- U ontvangt van ons, in principe binnen 24 uur, per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Daarbij ontvangt u een gespecificeerde pro-formafactuur met alle betaalgegevens. Wij maken uw zending intussen in orde en verzenden die zo spoedig mogelijk zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven.

- In den regel verzenden wij uw bestelling, nadat de betaling is ontvangen, per gewone post vanuit Nederland tegen het voordeligste portotarief zonder bijkomende verzendkosten. Bestellingen van boven de € 40,00 verzenden wij als "zeker" of "aangetekend" (prijs afhankelijk van gewicht en formaat), waarbij wij de portokosten voor onze rekening nemen.
In voorkomende gevallen versturen wij uw bestelling vanuit België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk, maar alleen na melding vooraf (indien de verzending daardoor goedkoper en/of sneller uitvalt), of anders na onderlinge afspraak per e-mail of telefoon.

Alle bestelde titels blijven eigendom van Lu & approuvé tot de bijbehorende betaling inclusief portokosten tot de laatste penning is voldaan. De aan de koper toegestuurde factuur, zowel digitaal als op papier, is in dezen leidend en rechtsgeldig.
Bij een bestelling ineens van een boekprijs van € 40 of meer betaalt u binnen Europa geen portokosten.

De tariefstelling van Post-NL houdt wel in dat zendingen vanuit Nederland van meer dan 3,2 cm dikte (inclusief verpakking) als pakketpost moeten worden verzonden tegen het vrij ongunstige tarief van minimaal € 7,65 waarbij de zending met Track & Trace kan worden gevolgd; vandaar dat u bij enkele titels een opgave van hoogte x breedte x dikte zult aantreffen. Weegt uw bestelling tussen de 100 gram en 2 kilo, maar is die niet dikker dan 3,2 cm, dan verzenden wij die binnen Nederland als zgn. brievenbuspakje à € 3,85 via Boekwinkeltjes.nl. Omdat dat tarief lager ligt dan het reguliere PostNL-tarief van € 3,84 voor bv. een pocketje van 115 gram, prefereren wij de zending als brievenbuspakje boven die van een standaard postzending met postzegels.

Is het een brievenbuspakje, dan krijgt u van ons een code toegestuurd waarmee u op de PostNL-website de verzendstatus kunt volgen.

Een afwijkende verzendwijze of zelf afhalen is na onderling overleg ook mogelijk. Zeker als het gaat om pakketpost is verzending via bijvoorbeeld, Mondial Relay of DPD vaak goedkoper dan via PostNL. Wij zoeken bij elke bestemming naar de meest aantrekkelijke verzendwijze.

Een uitvoeriger overzicht van portotarieven bij verzending vanuit Nederland, België of Frankrijk hebben wij hier voor u op een rijtje gezet voor de situatie vanaf 1.1.23.

Betalingen per PayPal bieden bij niet meer aan vanwege de kosten die dat bedrijf ons berekent en die wij niet op de koper willen verhalen.

- Als de staat van de zending niet aan uw verwachtingen beantwoordt, heeft u het recht de zending binnen 10 werkdagen aan ons te retourneren. U betaalt dan wel de portokosten van de retourzending, maar u heeft recht op restitutie van het vooruit betaalde bedrag. In een dergelijk geval, en zeker wanneer u andere dan de bestelde titels blijkt te hebben ontvangen, vragen wij u contact met ons op te nemen per e-mail of telefoon om tot de meest wenselijke oplossing te komen.

- Als wij bij onze boekbeschrijvingen, en/of in antwoord op uw bestelling een of meer afbeeldingen van het boek tonen, dan betreft het scans van het exemplaar zelf dat wij aanbieden, waardoor u een indruk krijgt van de staat van het bestelde exemplaar.

- Het verzendrisico, in de ruimste zin des woords, berust bij de klant.
In uitzonderlijke gevallen krijgen wij van klanten te horen dat het bestelde boek nooit is aangekomen. Wij zenden u na ontvangst van uw betaling een e-mail waarin ook staat vermeld op welke datum, van waar uit, en hoe (briefpost, pakketpost, PostNL, Mondial Relay, DPD,…) wij de bestelling versturen. Mocht u onverhoopt de zending binnen 10 werkdagen nog steeds niet hebben ontvangen, wilt u ons dan daarover even mailen of bellen. Wij zoeken dan in onderling overleg naar een oplossing. Na die periode vervalt uw recht op reclame, maar blijft de eventuele achterstallige betalingsverplichting aan Lu & approuvé bestaan en heeft ui ook geen recht meer op restitutie van reeds betaalde bedragen.
Wilt u extra zekerheid bij de verzending, dan verzenden wij op uw verzoek ook briefpost van minder dan 3,2 cm dikte als pakketpost (€ 7,65; zie boven) of aangetekend (vanaf € 9,25; zie boven).

- De door ons te koop aangeboden boeken verkeren in goede staat, naar de maatstaven van de tweedehands boekenmarkt. Bij de titelbeschrijvingen zijn eventuele beschadigingen vermeld; een ex-libris, naam op schutblad, vergeeld papier en/of roestvlekjes bij oudere werken, een sticker met titelbeschrijving aan de binnenzijde van het voorplat e.d. staan niet altijd vermeld.


Terug Ý naar boven